BEHANDLINGAR

Alla patienter är välkomna hos oss – både stora som små! Vårt mål är att du skall få en så frisk mun som möjligt! Vi strävar att hålla dina egna tänder så friska som möjligt och att du skall få bevara din egna tandsubstans så långt det går!

Vi utför all slags allmäntandvård men jobbar även med estetisk/kosmetisk tandvård och sätter implantat. Vi har mångårig erfarenhet av att hjälpa tandvårdsrädda patienter och vid akuta tandbesvär försöker vi hjälpa till så snart som möjligt. Vi har ett nära samarbete med ett flertal specialister vid mer komplicerade fall. Vi är naturligtvis anslutna till Försäkringskassan.

Ett urval av de behandlingar som kan ske på plats hos oss:

  • Allmäntandvård
  • Barn- och ungdomstandvård (om föräldrar är patienter på kliniken)
  • Tandhygien
  • Estetisk tandvård, fasader och tandblekning
  • Invisalign – tandreglering
  • Implantatbehandlingar
  • Digitala avtryck för bettskenor, kronor, fasader
  • Tandvård för dig med tandvårdsrädsla
  • Rotfyllningar
  • Extraktioner

TRYGGHET

Som medlem i Privattandläkarna finns tryggheten för dig som patient i vårt samarbete och avtal med Konsumentverket och vår Förtroendenämnd. Som medlem i Sveriges Tandläkarförbund följer vi dess etiska riktlinjer och vidareutbildar oss kontinuerligt.

Barntandvård

Vi säkerställer att ditt barn får den tandvård som just ditt barn behöver. Vi har mångårig erfarenhet av att behandla barn och är väldigt förtjusta i att hjälpa våra yngsta patienter lära sig ta had om tänderna för livet.

Tandvårdsrädsla

Känner du dig nervös inför ditt tandläkarbesök? Berätta gärna det för oss innan så ser vi till att avsätta gott om tid för dig så du i lugn och ro får utrymme för eventuella frågor och funderingar. Vi är vana vid tandvårdsrädda patienter och tillsammans utformar vi en behandlingsplan specifikt för dig där du kan känna dig trygg. Samtal, försiktig behandling steg för steg eller lugnande mediciner är ett urval av några av de metoder vi arbetar med.

Implantat

Hos oss kan du åtgärda en enskild tandlucka eller ersätta en helt tandlös käke med tandimplantat. Vi sätter de flesta implantat på plats hos oss och använder några av de bästa fixturer som finns på marknaden.

Tandhygien

Vi har en egen tandhygienist på plats som hjälper dig att ta hand om dina tänder på bästa sätt.

Invisalign

Tandreglering med hjälp av ”osynliga” skenor – få leendet du alltid drömt utan besvären en vanlig tandställning kan innebära. Invisalign är avtagbara, nästintill genomskinliga, skenor som byts veckovis.

Estetisk/kosmetisk tandvård

Vi är vana vid patienter med höga estetiska krav och hjälper dig gärna att le med självförtroende. Blekning, kosmetiska kompositer och fasader är några av de behandlingar vi erbjuder.